Oppussing av kontorlokale

Mesterbedriften LUND har spesialisert seg på oppussing av kontorlokaler. Vi tilbyr både maler- og tømrertjenester, som gjør at vi kan påta oss varierte oppgaver.

I dette prosjektet har vi pusset opp kontorer på Hovfaret i Oslo.

Nye vegger, nye teppefliser og overflatene er malte.

 

Vedlikehold av to trappeganger

I Hermann Fossgate i Oslo har Mesterbedriften LUND pusset opp etter kundens ønske.

Vi har malt alle overflater og lagt nye fliser i trappereposer.

 

16 trappeganger pusset opp

I dette borettslaget på Thorsov i Oslo har Mesterbedriften LUND pusset opp 16 trappeganger. Vi har malt vegger, dører, rekkverk, vinduer og trapper, samt inngangsdørene.

Det som er spennende i dette borettslaget er at de har valgt å bruke farger som gjenspeiler bygårdens opprinnelse. Så farge på dører, karmer og trapper er nøye utvalgt.

Topp moderne kontorlokaler

Mesterbedriften LUND er tett involvert i den totale rehabiliteringen av tidligere Oppegård rådhus. For å kunne bistå kommunens ønsker om et mer tidsriktig og moderne kommunalt bygg, har LUND gleden av å være kommunens samarbeidspartner på dette prosjektet.

Her tilbyr LUND flere av sine håndverktjenestener, i tillegg er LUND utnevnt som Hovedbedrift og har det overordnede HMS-ansvaret på byggeplassen. Målet med prosjektet har vært å fjerne tidligere cellekontorer og erstattet med mer tidsriktige landskapskontorer, med moderne glass-modulvegger.

Vi har utført:

  • tømrertjenesters som riving av vegger og himlinger, oppsetting av nye vegger, lydvegger og lettvegger, samt himlinger.
  • levering og montering av modulvegger for kontorlandskapene
  • oppgradering av toalettrom
  • innsetting av nye dører
  • malertjenester som sparkling og maling av vegger
  • gulvtjenester som gulvlegging, gulvavretting og gulvsliping.

 

Stiftelsen Kløvertun er oppgradert utvendig

Utvendig malerarbeid i Marsveien 21 har blitt gjennomført med høy kvalitet av våre dyktige håndverkere.

Ingen anmerkninger ble notert ved ferdigbefaringen.

Oppgradering av trappegangene

I Korsgata 22 midt på Grünerløkka i Oslo har Mesterbedriften LUND hatt ansvaret for å pusse opp to trappeganger. Mye historie og sjel i disse trappene, og håper beboerne er fornøyde.

Utvendig maling av barnehage

Ingeråsen barnehage har blitt oppgradert. Nordre Follo kommune har sørget for at barn og voksne skal få et fint sted å være, med ny kledning og dermed ny maling.

Male trappegangene, skaper glede for beboerne!

I Industrigata har vi malt trappegangene etter borettslagets ønske. Vi har malt vegger, rekkverk og dører. Det er ikke alltid så mye som skal til for at beboerne blir mer fornøyde med trappeganene.

Fasadevask er viktig for vedlikeholdet

Mesterbedriften LUND har vasket fasaden både nye og gamle Hammer skole på Lørenskog. Enkelte deler av skolen ble også overflatebehandlet for å beskytte treverket.

I tillegg ble taket på den gamle skolen vasket, og resultatet viser seg selv.

 

Det er viktig å ta vare på bygninger, uansett hva de er laget av. Maling og materialene bygget er laget av vil forringes dersom man ikke rengjør det ved jevne mellomrom.

Forurensing i lufta, skitt fra fugler, avfall fra trær, mugg/sopp osv legger seg på overflatene og kan over tid skade bygningsmassene.

Murfasade har blitt rehabilitert

I Dunkgers gate 3 på Majorstua har Mesterbedriften LUND sørget for at bygården har fått et nytt og flott utessende. Murfasaden er rehabilitert, rekkverkene har blitt pusset slipt og malt, vinduer og dører har også fått en betydelig oppgradering.

 

Vår fargerådgiver har i samråd med kunden kommet frem til denne nydelige gulfargen med en Melburød inngangsdør. Fargene passer fint inn i omgivelsene og de nærliggende boligblokkene.

 

“Dunkers gate ble utrolig fin. Flott jobb dere har gjort”, Jan Ivar Tjernæs, Tjernæs Eiendom AS