Forfatter: Mesterbedriften LUND

Vår jobb er å “joine loopen”!

Mesterbedriften LUND as har tatt et aktivt valg om å gjøre det vi kan for miljøet, og har kartlagt hvilke tiltak vi kan bidra med for å sikre en bærekraftig fremtid.

Det er alle de små tiltakene vi kan gjøre i vår bransje som er med på å utgjøre en forskjell, sier Christine Lund.

Vi har blant annet valgt å videreformidle og anbefale våre kunder om å ta miljøvennlige og bærekraftige materialvalg. Her har vi sammen mye å hente, enten være seg ombruk eller riktig gjenvinning for å skape bedre sirkulærøkonomi. Et godt eksempel på sirkulærøkonomi i vår bransje er Tarketts satsning på resirkulering av så og si alle type gulv og ikke minst nylansering deres iQ Loop.

Tarkett er markedsleder innen innovative og bærekraftige gulv. De er produsent av alle typer gulv; perfekte for offentlige rom enten det er teppefliser, parkett eller vinylgulv. Tarkett har lansert markedets mest bærekraftige vinylgulv og Mesterbedriften LUND er den første i Norge til å legge dette gulvet. iQ Loop heter gulvkolleksjonen som er produsert av minimum 65% resirkulert gulvmateriale. Dette reduserer klimaavtrykket med 50% sammenlignet med annet vinylgulv.

Mesterbedriften LUND as har førstehåndstilgang på dette gulvet og sørger derfor for at Enebakk kommune er landets første som legger dette gulvet. Siden iQ Loop hovedsakelig består av resirkulert gulvmateriale, tilbys kolleksjonen først og fremst til kunder som bidrar til å returnere brukte homogene vinylgulv. Mesterbedriften LUND as har i lengre tid vært med å resirkulere installasjonskapp og gamle gulv, også rester fra kommunens prosjekter og øvrige kunder, som gjør at vi sammen har «Joina the Loop» og kan legge markedets mest sirkulære vinylgulv.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen