Malertjenester

LUND lover kvalitet på sine malertjenester, utvendig og innvendig!

Malertjenester utført av Mesterbedriften LUND

LUND lover kvalitet på sine malertjenester. Utvendig som innvendig. Vi tilbyr kunder på Østlandet innenfor segmentene borettslag, næring og offentlig sektor malertjenester av høy kvalitet. Vi har lang erfaring fra malerarbeid både utvendig og innvendig, hvor vi praktiserer ulike teknikker for å gi deg som kunde det beste resultatet. Våre håndverkere er dedikerte i faget sitt og gjør sitt ypperste for at arbeidet skal være i henhold til faglige standarder.

Vi har spesialisert oss på disse typer prosjektene:

Alt som kan overflatebehandles kan vi hjelpe til med, men eksempler på rehabiliteringer vi oftes hjelper til med:

  • utvendig malebehandling
  • utvendig maling av vinduer
  • rehabilitering av murfasader og portrom
  • oppussing av trappeganger
  • fellesarealer som korridorer, lagerrom, inngangsparti, oppholdsrom og fellesvaskeri
  • kontorlokaler og alt av næringsbygg
  • skoler, barnehager og andre oppholdsrom for barn og ungdom
  • idrettshaller
  • kommunalebygg
  • garasjeanlegg, utvendig og innvendig

Håndverkere med kunnskap

I Mesterbedriften LUND har majoriteten av alle som utfører malingstjenestene fagbrev eller mesterbrev. Vi er opptatt av å kontinuerlig skolere våre håndverkere på faglige standarder, produktkunnskap og malingsteknikker. Det er viktig å ha nødvendig kunnskap i faget for å kunne sikre at kvaliteten på prosjektet blir levert i henhold til krav og forventing. Eksempelvis har vi i flere generasjoner presisert at “malerverktøyet er halve jobben” og det er en forutsetning at våre håndverkere har kunnskap om hvilket verktøy som skal benyttes til de ulike oppgavene. I tillegg til kunnskap er det viktig for oss at våre håndverkere opptrer profesjonelt og holder arbeidsplassen i orden.

Fargevalg til ditt prosjekt

Det finnes millioner av farger som kan stå alene eller i kombinasjon. Vi jobber hovedsakelig med NCS-systemet som er et godt utarbeidet fargesystem, og som er det mest vanlige.

Å ta fargevalg kan være utfordrende, hvilke farger bør man velge og hvilke passer sammen for å skape ønsket atmosfære eller utseende. Våre prosjektledere  kan naturligvis være behjelpelige med å komme med  anbefalinger både basert på trender og kombinasjoner som harmonerer for det visuelle.

Kvalitetsprodukter

Vi benytter kun kvalitetsprodukter når vi utfører våre tjenester. Dette er produkter vi sammen med våre samarbeidspartnere vet av test og forskningsresultater vil gi deg som kunde det beste resultatet over tid. Vi jobber tett med både Jotun og Jordan, for å kunne gi deg som kunde den beste veiledning og samtidig vite at vi bruker de optimale produktene for de ulike prosjektene.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen