Om Mesterbedriften LUND

LUND er en kvalitetsbevisst maler- og tømrermesterbedrift, som henvender seg til bedriftsmarkedet i det sentrale Østlandet. Våre kunder er innenfor segmentene næringsliv, offentlig sektor og borettslag/sameier.

Vi har over 40års erfaring på våre maler- og tømrertjenester, og alt vi gjør skal utføres med høy kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. For oss er det viktig at alle oppdrag skal ferdigstilles i henhold til inngåtte avtaler og til avtalt tid.

For oss er det viktig å være en seriøs og profesjonell samarbeidspartner for våre underentreprenører og sørge for at alle ledd i våre avtalte prosjekter/rammeavtaler gjennomføres i tråd med LUND`s verdier.

Lund lover kvalitet

Vi er opptatt av høy kvalitet på våre tjenester og i alle ledd ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid.

Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

 

Prosjektering fra A til Å innen våre tjenester

Vi har svært faglig kompetente håndverkere innen malingstjenester, tømrertjenester og gulvtjenester. Vi hjelper deg gjennom hele rehabiliteringsprosessen med våre dedikerte prosjektledere.

Via våre samarbeidspartnere kan vi også tilby:

  • Taktekker
  • Flislegger
  • Epoxy
  • Våtrom
  • Rørlegger
  • Elektrikker
  • Intriørprodusenter

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen