Næringsbygg

LUND har lang erfaring med håndverkstjenester knyttet til næringsbygg. Vi er stolte av våre gjennomførte prosjekter knyttet til ombygging og oppussing av resepsjoner/inngangspartier, kontorlokaler og fellesarealer, trappeganger, konferanselokaler. I tillegg har vi erfaring fra rehabilitering av kantiner/restauranter, butikklokaler og øvrige næringsbygg. Har ditt næringsbygg et garasjeanlegg i tilknytning hjelper vi deg gjerne med å rehabilitere det også.

Høy kvalitet på våre håndverkstjenester

LUND er en kvalitetsbevisst maler- og tømrermesterbedrift som henvender seg til bedriftsmarkedet i det sentrale Østlandet. Våre maler- og tømrertjenester skal utføres med høy kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. For oss er det viktig at alle oppdrag skal ferdigstilles i henhold til inngåtte avtaler og til avtalt tid.

Vi er opptatt av høy kvalitet på våre tjenester og i alle ledd ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid. Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

Våre erfarne og profesjonelle håndverkere er svært stolte av faget sitt. Faglig styrke er viktig, så hos oss er majoriteten av håndverkerne utdannet med fagbrev og/eller mesterbrev. Alle våre prosjekter skal ledes av dyktige prosjektledere med lang erfaring. I tillegg skoleres alle kontinuerlig for å opprettholde nødvendig kunnskap og krav, samt oppdateres på trender, nye produkter og teknikker.

Våre tjenester til våre næringskunder

Vi hjelper deg som næringskunde, med det du måtte ha behov for innen rehabilitering og vedlikehold av bygg utvendig som innvendig. Utvendig kan vi tilby fasaderehabilitering av alle typer næringsbygg. En populær tjeneste fra oss er fasadevask.

Innvendig kan vi tilby tjenester som oppsetting av faste vegger, lydvegger og modulvegger innvendig, malingstjenester. I tillegg kan vi tilby himlingsmontasje.

I garasjeanlegg kan vi rehabilitere og vedlikeholde både utvendig og innvendig etter kundenes ønsker.

Din pålitelige og bevisste samarbeidspartner

I mange av våre prosjekter stiller vi med nødvendig utstyr som stillas og lift, arbeidsbrakker og lagercontainere.
Vi håndterer alt avfallet som blir en del av prosjektet, for å sikre et ryddig og miljøfokusert prosjekt har vi høyt fokus på resirkulering og korrekt avfallshåndtering. Vi benytter kvalitetsprodukter etter avtale med hver enkelt kunde.

HMS er veldig viktig for oss og for deg som kunde, så vi tar selvfølgelig fullt ansvar for gode rutiner knyttet til dette. For hvert prosjekt utarbeides det egne HMS-planer og risikovurderinger. For LUND er det svært viktig at HMS ivaretas i alle prosjekter, slik at vi sikrer kunder, egne ansatte og alle som ferdes ved og i våre prosjekter/byggeplasser.

Tjenester via samarbeidspartnere

  • kontorinteriør
  • blikkenslager
  • glass/glassmester
  • rørlegger
  • elektriker
  • asfalt
  • flislegger
  • epoxy
  • våtrom
  • kjerneboring/betongsaging

Referanseprosjekter

swipe
Se alle referanser

Våre kunder sier

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen