Innvendig maling

Heldigvis kan  innvendig maling bli utført uavhengig av årstid og været. Noe som gjør det enkelt for deg som kunde å få gjennomført ditt prosjekt når som helst under optimale forhold.

Innenfor innvendig maling kan vi tilby det aller meste av de aller fleste underlag og med flere malingsteknikker. Vi maler eksempelvis vegger, himlinger, gulv, vinduer og trapper.

Innvendige prosjekter:

  • garasjeanlegg
  • kontorer og fellesarealer
  • trappeganger og korridorer
  • helserom
  • skoler og barnehager
  • lagerrom

Malerprosjekter innvendig

Det første vi må gjøre før vi kan starte arbeidet med å male er å rengjøre underlaget. Noen underlag, som eksempelvis ubehandlet panel eller underlag som har blitt utsatt for mye sot eller andre forurensinger, bruker vi en kvist og sperregrunn for å ikke få gjennomslag. Videre må underlaget bearbeides som eksempelvis flekksparling og fuging, før det kan overmales med minst to strøk.  På nyoppsatte bygningsplater, må vi strimle og sparkle før grunning og overmaling. Vi benytter oss av de fleste malerverktøyene inne som sprøyting, malingsrulle og pensel.

Vi utfører også tapetsering dersom kunden ønsker det.

Nødvendig utstyr stiller vi med

I mange av prosjektene våre trenger vi utstyr som stillas, stiger, lift og avfallscontainere for å kunne utføre prosjektet kvalitetsmessig. Vi sørger derfor for at nødvendig utsyr blir fraktet til og fra prosjektet til avtalt tid.

Referanseprosjekter

swipe
Se alle referanser

Våre kunder sier

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen