Borettslag

LUND har lang erfaring med håndverkstjenester knyttet til borettslag og sameier. Vi er stolte av våre gjennomførte prosjekter knyttet til rehabilitering og vedlikehold, samt rehabilitering av garasjeanlegg.

Høy kvalitet på våre håndverkstjenester

LUND er en kvalitetsbevisst maler- og tømrermesterbedrift som henvender seg til bedriftsmarkedet i det sentrale Østlandet. Våre maler- og tømrertjenester skal utføres med høy kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. For oss er det viktig at alle oppdrag skal ferdigstilles i henhold til inngåtte avtaler og til avtalt tid.

Vi er opptatt av høy kvalitet på våre tjenester og i alle ledd ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid.

Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

Våre erfarne og profesjonelle håndverkere er svært stolte av faget sitt. Faglig styrke er viktig, så hos oss er majoriteten av håndverkerne utdannet med fagbrev og/eller mesterbrev. Alle våre prosjekter skal ledes av dyktige prosjektledere med lang erfaring. I tillegg skoleres alle kontinuerlig for å opprettholde nødvendig kunnskap og krav, samt oppdateres på trender, nye produkter og teknikker.

Våre tjenester til borettslag og boligsameier

Vi tilbyr ditt borettslag/sameie gratis befaring og kommer med et detaljert pristilbud til avtalt tid. Vi kan hjelpe dere med det dere måtte ha behov for innen rehabilitering, oppussing og vedlikehold. Utvendig tilbyr vi alt av utvendig maling og fasaderehabilitering,. Innvendig tilbyr vi oppussing av fellesarealer, trappeoppganger  og andre fellesrom. En viktig tjeneste som flere borettslag blir mer beviste på er fasadevask, dette tilbyr vi også.

I alle våre prosjekter vil du som kunde få din dedikerte prosjektleder. Som vil sikre at prosjektet gjennomføres som avtalt og som vil ha den daglige kontakten med håndverkerne.

Din pålitelige og bevisste samarbeidspartner

I mange av våre prosjekter stiller vi med nødvendig utstyr som stillas og lift, arbeidsbrakker og lagercontainere.
Vi håndterer alt avfallet som blir en del av prosjektet, for å sikre et ryddig og miljøfokusert prosjekt har vi høyt fokus på resirkulering og korrekt avfallshåndtering. Vi benytter kvalitetsprodukter etter avtale med hver enkelt kunde.

HMS er veldig viktig for oss og for deg som kunde, så vi tar selvfølgelig fullt ansvar for gode rutiner knyttet til dette. For hvert prosjekt utarbeides det egne HMS-planer og risikovurderinger. For LUND er det svært viktig at HMS ivaretas i alle prosjekter, slik at vi sikrer kunder, egne ansatte og alle som ferdes ved og i våre prosjekter/byggeplasser.

Tjenester via samarbeidspartnere

  • postkasser
  • rekkverk
  • murarbeider
  • graving
  • flislegger
  • epoxy

Referanseprosjekter

swipe
Se alle referanser

Våre kunder sier

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen