Fasadevask

Det er viktig å ta vare på bygninger, uansett hva de er laget av. Maling og materialene bygget er laget av vil forringes dersom man ikke rengjør det ved jevne mellomrom.

Forurensing i lufta, skitt fra fugler, avfall fra trær, mugg/sopp osv legger seg på overflatene og kan over tid skade bygningsmassene. I takrenner og avløp kan avfall fra trær tette, og du vil få uønskede oversvømmelser ved store regnskyll. LUND tilbyr derfor sine kunder å rengjøre fasader som bygg og garasjeanlegg for å kunne sikre at vedlikeholdet blir gjort optimalt. Oppdager vi skader/råte på bygget, vil vi uoppfordret ta dette opp med deg som kunde med forslag om utbedring.

Vedlikeholdsplan

Vi anbefaler at alle bygg bør ha en vedlikeholdsplan som tydeliggjør når bygget ble malt sist og når det bør rengjøres. Et bygg bør vaskes hvert 3-4år for godt vedlikehold. I tillegg anbefaler vi at man årlig kontrollerer bygget for å eventuelt avdekke skader, mugg og/eller råte.

Nødvendig utstyr

LUND sørger for at nødvendig utstyr som høytrykkspyler, stillas og lift er tilgjengelig for å kunne utføre fasadevasken.

Mesterbedriften LUND hjelper deg gjerne med fasadevask – ta kontakt nedenfor!

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen