Offentlig sektor

LUND har lang erfaring med håndverkstjenester knyttet til offentlige etater gjennom rammeavtaler. Vi er stolte av våre inngåtte rammeavtaler til kommuner, sykehus og andre statlige etater.

Høy kvalitet på våre håndverkstjenester

LUND er en kvalitetsbevisst maler- og tømrermesterbedrift som henvender seg til bedriftsmarkedet i det sentrale Østlandet. Våre maler- og tømrertjenester skal utføres med høy kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. For oss er det viktig at alle oppdrag skal ferdigstilles i henhold til inngåtte avtaler og til avtalt tid.

Vi er opptatt av høy kvalitet på våre tjenester og i alle ledd ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid.

Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

Våre erfarne og profesjonelle håndverkere er svært stolte av faget sitt. Faglig styrke er viktig, så hos oss er majoriteten av håndverkerne utdannet med fagbrev og/eller mesterbrev. Alle våre prosjekter skal ledes av dyktige prosjektledere med lang erfaring. I tillegg skoleres alle kontinuerlig for å opprettholde nødvendig kunnskap og krav, samt oppdateres på trender, nye produkter og teknikker.

En rammeavtale med Mesterbedriften LUND

Vi forholder oss profesjonelt i hele rammeavtaleperioden, og sikrer høy servicegrad for å få dekket behovet for rehabilitering og vedlikehold av offentlige bygg, utvendig som innvendig. Et samarbeid med Mesterbedriften LUND vil gi dere trygghet i at dere har valgt en pålitelig og faglig sterk samarbeidspartner, som gjør sitt ypperste for å sikre at arbeidet blir utført etter faglige standarder og i tråd med budsjetter.

Utvendig kan vi tilby fasaderehabilitering av alle typer bygg.

Innvendig kan vi tilby tjenester som oppsetting av faste vegger, lydvegger, modulvegger  og himlingsmontasje, alt av maling- og gulvtjenester.

Offentlige bygg som LUND har tilbudt sine tjenester har vært barnehager, idrettshaller, skoler, sykehjem/sykehus, rådhus, kulturelle- og historiske bygg.

Din pålitelige og bevisste samarbeidspartner

I mange av våre prosjekter stiller vi med nødvendig utstyr som stillas og lift, arbeidsbrakker og lagercontainere.
Vi håndterer alt avfallet som blir en del av prosjektet, for å sikre et ryddig og miljøfokusert prosjekt har vi høyt fokus på resirkulering og korrekt avfallshåndtering. Vi benytter kvalitetsprodukter etter avtale med hver enkelt kunde.

HMS er veldig viktig for oss og for deg som kunde, så vi tar selvfølgelig fullt ansvar for gode rutiner knyttet til dette. For hvert prosjekt utarbeides det egne HMS-planer og risikovurderinger. For LUND er det svært viktig at HMS ivaretas i alle prosjekter, slik at vi sikrer kunder, egne ansatte og alle som ferdes ved og i våre prosjekter/byggeplasser.

Dedikert ansvarlig for rammeavtalene

Bygg- og  tømmermester Peder Sethern har lang erfaring med forvaltning og oppfølging av rammeavtalene Mesterbedriften LUND har inngått. Han vil sikre prosjektenes fremdrift i henhold til avtalt arbeid og budsjett.

Tjenester via samarbeidspartnere

  • taktekker
  • flislegger
  • epoxy
  • våtrom
  • kjerneboring/betongsaging

Referanseprosjekter

swipe
Se alle referanser

Våre kunder sier

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen