Vedlikehold av to trappeganger

I Hermann Fossgate i Oslo har Mesterbedriften LUND pusset opp etter kundens ønske.

Vi har malt alle overflater og lagt nye fliser i trappereposer.

 

16 trappeganger pusset opp

I dette borettslaget på Thorsov i Oslo har Mesterbedriften LUND pusset opp 16 trappeganger. Vi har malt vegger, dører, rekkverk, vinduer og trapper, samt inngangsdørene.

Det som er spennende i dette borettslaget er at de har valgt å bruke farger som gjenspeiler bygårdens opprinnelse. Så farge på dører, karmer og trapper er nøye utvalgt.

Stiftelsen Kløvertun er oppgradert utvendig

Utvendig malerarbeid i Marsveien 21 har blitt gjennomført med høy kvalitet av våre dyktige håndverkere.

Ingen anmerkninger ble notert ved ferdigbefaringen.

Oppgradering av trappegangene

I Korsgata 22 midt på Grünerløkka i Oslo har Mesterbedriften LUND hatt ansvaret for å pusse opp to trappeganger. Mye historie og sjel i disse trappene, og håper beboerne er fornøyde.

Male trappegangene, skaper glede for beboerne!

I Industrigata har vi malt trappegangene etter borettslagets ønske. Vi har malt vegger, rekkverk og dører. Det er ikke alltid så mye som skal til for at beboerne blir mer fornøyde med trappeganene.

Murfasade har blitt rehabilitert

I Dunkgers gate 3 på Majorstua har Mesterbedriften LUND sørget for at bygården har fått et nytt og flott utessende. Murfasaden er rehabilitert, rekkverkene har blitt pusset slipt og malt, vinduer og dører har også fått en betydelig oppgradering.

 

Vår fargerådgiver har i samråd med kunden kommet frem til denne nydelige gulfargen med en Melburød inngangsdør. Fargene passer fint inn i omgivelsene og de nærliggende boligblokkene.

 

“Dunkers gate ble utrolig fin. Flott jobb dere har gjort”, Jan Ivar Tjernæs, Tjernæs Eiendom AS

To boligblokker på Ensjø

I Langengen på Ensjø i bydel Gamle Oslo ligger det to blokker som Mesterbedriften LUND har malt utvendig.

Ta kontakt med oss dersom ditt borettslag eller boligsameie skal rehabilitere fasadene til kommende sesong. Vi kommer gjerne på befaring!

Ødegården borettslag

Sentralt til på Sofiemyr i Nordre Follo kommune, ligger Ødegården borettslag. Dette er et stort borettslag med mye fine grøntområder omkranset av skog og skiløyper. Tilsammen er det 441 boliger i dette borettslaget, fordelt på rekkehus og blokker.

Mesterbedriften LUND har fått ansvaret for utvendig malerarbeid med oppstart juni 2022. Prosjektet kommer til å ta 3 sommersesonger før det ferdigstilles.

LUND er både ydmyk og takknemlig for denne jobben, og håper beboerne setter pris på oppgraderingen borettslaget får.

Etter første sesong uttaler driftsleder Ole Joveng, “Beboerne er kjempe fornøyde!”

LUND både lover og leverer kvalitet!

Rehabilitering av trapper og trappeganger

Hele året jobber vi med rehabilitering og oppussing av trapper og trappeganger.

Det kan være totalt fornyelse av tak, mellomsatser, vegger og tak, med belysning, eller grunnarbeid og maling av trapper og vegger. Vi kan hjelpe til med flislegging, nye trapper, nye rekkverk, sparkling og maling, detaljmaling, takplater og belysning.

Vi i Mesterbedriften LUND har dyktige både malere og tømrere som utfører håndverk etter faglige standarder.

Vi tilbyr alle tjenester dere har behov for eller benytter våre samarbeidspartnere utover vår bredde i tjenester.

I tett samarbeid med USBL oppgraderer vi fasaden

Stolt og takknemlig vil vi fortelle at vi har inngått kontrakt om utvendig malerarbeid med Sameiet Ørefiskbekken i Nittedal. Sameiet ligger midt i sentrum med sine 4500kvm. I dette prosjektet skal vi jobbe i tett samarbeid med USBL. Prosjektet gjennomføres i løpet av sommeren 2022.