Forfatter: Mesterbedriften LUND

Velg yrkesfag på videregående – det bygges og rehabiliteres daglig og bransjen trenger dyktige faglærte håndverkere til å gjøre denne jobben!

Å jobbe som tømrer eller maler er svært spennende og givende. Ingen dager er like, da oppdragene varierer ut i fra kundenes ønsker om hva som skal bygges, monteres eller males. Farger og materialer varierer, som uten tvil skaper spennende resultater en hver håndverker kan være stolte av! Du har vært med å skapt noe!

Vi i Mesterbedriften LUND kan på det varmeste anbefale ungdom til å velge yrkesrettet studievalg på videregående. Denne retningen passer godt for de ungdommene som liker fysisk arbeid, liker varierte arbeidsdager og det kan være en fordel om man er praktisk av natur.

Som læring får man opplæring i bruk av forskjellige verktøy, materialer og arbeidsmetoder med tett oppfølging og hjelp fra fagperson, og et annet stort pluss er at man får betalt for å være lærlig.

Dette er vår læring, Velin!

Velin har gått på Kuben videregående skole i Oslo, og har startet sin læringeperiode hos oss. Han valgte et 4årig løp hvor han etter endt læretid ender opp med både studiespesialisering og fagbrev som tømrer. Vi er stolte av å ha han med i teamet.

 

Mesterbedriften LUND heier på de ungdom som velger yrkesfag på videregående skole!

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen