Forfatter: Mesterbedriften LUND

Nordre Follo kommune gir Mesterbedriften LUND fornyet tillit

Nok en gang har Mesterbedriften LUND as vist seg tillitten verdig for ny rammeavtale for Nordre Follo Kommune. Dette er 4. gangen LUND har vunnet rammeavtalen som tømrer- og malertjenester for kommunen.  Avtalen har en estimert verdi på 100 MNOK over 4 år.

Den første gangen LUND vant rammeavtalen var i 2012 for den gangen Ski kommune. Da som nå skal vi bistå kommunen med både maler-, gulv- og tømrertjenester.  siden den gang har samarbeidet blitt betydelig optimalisert i forhold til prosjektledelse, digitalisering og effektivisering av dokumentasjon og styringsverktøy, samt i fellesskap et økt fokus på HMS.

Mesterbedriften LUND as har i alle årene hatt fokus på langsiktig og tett samarbeid, og ønsker å være en pådriver til økonomiske og effektive prosjekter. Dessuten har vi opparbeidet oss en solid kompetanse om hvordan utføre våre håndverkstjenester på prosjekter med full drift. Hvor hensyn til brukere og publikum er i førersetet, være seg sykehjem, barnehager, administrasjonsbygg eller kommunale boliger, er kombinasjonen av dialog, HMS og fremdrift oppskriften på vellykket prosjekt.

I rammeavtalen ligger det til grunn at Mesterbedriften LUND as er med på å vedlikeholde, utvikle og/eller rehabilitere kommunens eiendomsmasse som for tiden består av omtrent 340.000 m2 fordelt på ca. 200 bygg og rundt 900 utleieboliger. Hvor variasjonen av eiendomsmassen fordeles mellom skoler, barnehager, sykehjem, sykehus, omsorgsboliger, idretts- og svømmeanlegg, vann- og avløpsstasjoner, kulturbygg, boliger og administrasjonsbygg.

Oppdragene i rammeavtalen vil kunne bestå av blant annet:

  • Drift og vedlikehold av kommunens bygningsmasse.
  • Reparasjoner, oppgradering, demontering og utskifting av gammelt og/eller skadet eller råttent materiell
  • Vedlikehold og /eller utskifting av vinduer/dører
  • Isolering/etterisolering
  • Rydding og fjerning av utskiftet materiell
  • Betongboring
  • Branntetting
  • Malerarbeid
  • Gulvlegging

 

Mesterbedriften LUND as takker for tilliten og gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet!

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen