Forfatter: Mesterbedriften LUND

LUND lover kvalitet

Kvalitet i alt vi gjør

LUND bærer med stolthet en historie gjennom generasjoner av håndverkere. Hvor fokus på høy kvalitet på våre håndverkstjenester har vært det grunnleggende.

Vi vektlegger også kvalitet i alle ledd ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid.

Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

Våre erfarne og profesjonelle håndverkere er svært stolte av faget sitt. Faglig styrke er viktig, så hos oss er majoriteten av håndverkerne utdannet med fagbrev og/eller mesterbrev. Alle våre prosjekter skal ledes av dyktige prosjektledere med lang erfaring. I tillegg skoleres alle kontinuerlig for å opprettholde nødvendig kunnskap og krav, samt oppdateres på trender, nye produkter og teknikker.

Vi vil at du skal oppleve oss som pålitelige og vi vet vi er til å stole på! Det er viktig for oss at vi er punktlige, at vi utfører pristilbudet, befaringen eller ferdigstiller jobben til avtalt tid. For oss handler dette om troverdighet ovenfor kundene våre og mot bransjens omdømme.

Siden kvalitet er nøkkelen i alt vi gjør har vi valgt å la det bli en del av vårt slagord:

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen