Forfatter: Mesterbedriften LUND

Gode leverandører er det viktigste grunnlaget for håndverkerens resultat!

Vi i Mesterbedriften LUND velger våre samarbeidspartnere etter flere kriterier, men de vi setter aller fremst er kriterier som kvalitet, profesjonalitet og kundeoppfølging.

Det er alltid viktig for oss å bruke de beste produktene for å kunne utføre våre prosjekter, slik at kundene våre får det best mulige resultatet. Da vet vi at kundene får et kvalitetsarbeid som vil ha lenger vedlikeholds intervall enn produkter med lavere kvalitet.

Når det kommer til maling, er vi svært takknemlige for vårt langvarige og solide samarbeid med Jotun. Jotun og LUND har i en årrekke hatt et tett og godt faglig samarbeid, som kontinuerlig sørger for at vi er faglig oppdaterte, kan tilby kundene våre den rette faglige rådgivningen og ikke minst økt produktkunnskap.

For LUND betyr det svært mye å ha en så kompetent samarbeidspartner som det Jotun er, det skaper en trygghet i den faglige sparringen vi har i valg av produkter og prosesser i rehabiliteringen for å få det ønskede resultatet. For det viktigste er å gjøre det korrekte grunnarbeidet før siste malingsstrøk.

Peder Sethern, Daglig leder i Mesterbedriften LUND, er ikke i tvil om hvorfor Jotun er valgt som hovedsamarbeidspartner innenfor malingsprodukter: – Det er ikke bare fordi de har et kjent varemerke som er utgangspunktet for vårt samarbeid, det er all faglig kompetansen som ligger bak hvert produkt de har i sin portefølje, det genuine ønske om å tilby produkter med høy kvalitet og viljen til å gjøre kontinuerlige forbedringer. Summen av dette vet vi vil gagne våre kunder og sørge for at vi kan etterleve vårt slagord: LUND lover kvalitet!

 

På bildet: Peder Sethern, Mesterbedriften LUND og Tor Jevne, Salgskonsulent Håndverk fra Jotun

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen