Forfatter: Mesterbedriften LUND

Mesterbedriften LUND er, som oftest, i medvind og har nok en gang styrket seg.

En etterlengtet ekspertise har endelig startet hos Mesterbedriften LUND. Stolte kan vi informere om at Carlos Valdes er vår nye prosjektleder innen våre malingstjenestener. Carlos har erfaring som maler selv, og har nå spisset kompetansen sin inn mot prosjektstyring. Han fullfører til våren sin i Prosjektledelse-utdannelse ved Kristiania Høyskole. I tillegg har han en bred erfaring med prosjektledelse fra flere bransjer, noe som vil komme Mesterbedriften LUND godt med.

Når vi stiller Carlos spørsmålet om han kan beskrive en god prosjektleder svarer han tydelig:

– For at prosjektene skal gå så sømløst som mulig, med høy grad av kvalitet i alle ledd, er det viktig at man jobber målrettet og effektivt. En prosjektleders oppgave er å legge til rette for et godt organisert prosjekt for både kunden og håndverkerne, slik at vi ferdigstiller prosjektet til avtalt tid og avtalt pris.

For Carlos ligger kundebehandling veldig nært hjertet og han er svært opptatt av både å lytte til kundenes behov, men samtidig yte det lille ekstra for dem. – Service i kombinasjon med de faglige standardene, er hva jeg ønsker å ha høyt fokus på som prosjektleder, sier en stolt nyansatt.

Vi er ikke i tvil om at Carlos vil følge sin egen oppskrift for en god prosjektleder – vi ser frem til å imøtekomme våre kunders forventing sammen!

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen