Objektiv vurdering av malerarbeid

Har du kommet opp i en konflikt om malertjenestene du har fått gjennomført?

Vi kan hjelpe deg med en objektiv 3.parts vurdering av arbeidet som er utført.

Fra tid til annen kommer dessverre malerfirmaer og kunder i en uavklart situasjon, hvor du som kunde ikke anser malerarbeidet for tilfredsstilt gjennomført. Vi kan nå hjelpe deg med en objektiv vurdering om arbeidet som er utført etter norske standarder og avdekke eventuelle mangler.

Vi vil etter besiktigelse av prosjektet utarbeide en rapport hvor det vil fremkomme en detaljert beskrivelse av utførelsen av håndverket med en objektiv konklusjon basert på fagligstandarder.

Vår faglig sterke konsulent

Morten Fehn har 36 års erfaring som maler, malermester, faglig- og tekniskserviceansvarlig, salgskonsulent og prosjektleder. I tillegg til hans mesterbrev innen maling er han ingeniørutdannet ved NIFAB (Nordiska Ingenjörsbyrån för Färg AB) innen farge og lakk . Han er én av få i Norge med denne ingeniør utdannelsen, hvilket gjør han mer enn kvalifisert til å kunne utføre en objektiv vurdering av håndverket som er utført på ditt prosjekt.

“Et godt håndverk kan enkelt avdekkes – min faglige kompetanse vil kunne gi deg en objektiv vurdering av det arbeidet som du betviler”

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre tjenester, eller hvilke type prosjekter vi tar på oss?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi raskt kontakt med deg for en uforpliktende prat.

CTA Form

*Ved innsending samtykker du til personvernerklæringen